Ambiance Maker van het Jaar

We gaan deze zomer samen met Joe op zoek naar de vereniging die het meeste ambiance kan maken. Zit jij in een vereniging en vind je dat er geen grotere ambiancemakers zijn dan jullie? Dan kan je je nu inschrijven.

Maar liefst drie winnende verenigingen krijgen een bijzonder geschenk: je mag met je vereniging zelf een editie van Vlaanderen Zingt organiseren in een zaal in je gemeente of stad. Wij komen alles uitvoeren en alle winst is voor jouw vereniging. Bovendien kiezen we nog eens de aller-aller-grootste Ambiance Maker van het Jaar en die vereniging krijgt er nog een geschenk bovenop: je mag een Vlaanderen Zingt organiseren en met 25 leden gratis naar een kerstbrunch.  

Wat wordt er verwacht? Dat je op een van onze evenementen met je vereniging op het podium zoveel ambiance komt maken dat het hele plein uit de bol gaat. Je mag gerust een dansje instuderen, attributen meebrengen, je verkleden,... 

Wil je meer weten hierover of wil je je ineens kandidaat stellen voor de Ambiance Maker van het Jaar? Stuur ons een bericht en wij bezorgen je snel veel meer informatie!

 

CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.