Antwerpen 2022

Antwerpen zingt voor het eerst op een nieuwe locatie: de Cockerillkaai, amper 100 meter van de Gedempte Zuiderdokken maar nu echt aan het water.  Het terrein gaat open om 17u00 zodat je nog iets kan eten als je daar zin in hebt. Om 18u45 openen DE MEEZINGERS de avond, dat is een band met verschillende tv gezichten waarvan er telkens 4 optreden. In Antwerpen zijn dat: Loes Van den Heuvel (FC De Kampioenen), Koen Crucke (Samson & Gert), Kristof Goffin (Dertigers) en Stef Poelmans (Nickelodeon, Pickx).

En daarna is het zover: dan kan je verder meezingen terwijl op het podium een koor van enthousiastelingen verschijnt. Net zoals we dat al zoveel jaren doen. Uiteraard zijn er ook zangkrantjes voor iedereen. En tussendoor zijn er ook nog enkele gastoptredens van bekende Antwerpenaren.  

Je hoeft op voorhand geen tickets te bestellen, iedereen kan er gewoon naartoe komen. Aan de ingang betaal je 9EU (als je digitaal betaalt) en 10EU als je met cash geld betaalt. Je krijgt aan de ingang al meteen twee drankbonnen mee.

 

 

 

Datum: 
zaterdag 20 augustus 2022 - 18:00
Locatie: 
Scheldekaai
Cockerillkaai
Antwerpen 2000
België
BE